ПРИКЛАД СПОВІДІ !!!

Published 2021-08-30
Слава Ісусу Христу!

Щиро всіх вітаю на каналі "На Спасіння!"

На Спасіння - канал про Східне Християнство!

На Спасіння!
о. Степан

All Comments (21)
  • @ivankatruch4861
    КАЮСЬ БОЖЕ ,ПОМИЛУЙ МЕНЕ ГРІШНОГО 🙏🙏🙏
  • @user-vf3qx1lt2w
    Я великий грішник ім'я Сповідаюсь Господу Богу і Спасу нашому Ісусу Христу і вам духовний отче свої гріхи і свідомі вчинки,які я зробив кожного дня і аж до нині. Порушив обітниці Святого Хрещення хоч погоджуюся з кожною проте не вимагав виконання від себе. Я згрішив проти Господа маловірством і думками, які посилав мені ворог, світу сього, проти віри і святої церкви.Не вдячний до Господа за велике добро закликаючи Господнє ім'я марно без причини. Я згрішив не маючи любові до ближнього,ні страху Божого і не виконуючи волю і заповідді його святі.Не уважно і соромлячись роблячи знак Христа, не благочестиво шануючи святі ікони. Не нагодувавши голодного не напоївши спраглого,не одягнувши нагого. Я не зберіг закон Божий і традиції святих отців через свої лінощі і недбальство. Я згрішив не виконуючи церковного правила. Ходив до церкви без завзяття чи бажання,але з лінощами та недбальством. Не молячись з ранку та ввечері і протягом дня. Згрішив розмовляючи під час Богослужіння, сміхом відсутністю уваги до співу та читання.Розсіяністю думок.Я покидав церкву під час Богослужінь. Я згрішив що не ходив до церкви через лінощі та недбалість. Я згрішив нехтуючи святами Божими, порушуючи пости та постні дні середи та пятниці. Обжерливістю в їжі та питті. Пияцтвом невдоволенням їжею,напоями,одягом.Виконуючи мою власну волю,егоїзм,марнославство. Не поважаючи батьків, не виховуючи свою дитину в православній вірі. Я згрішив вірою в забобони,сумнівам,зневірою, блюзнірством,брехнею,курінням,пліткуванням,згадуючи живих як мертвих. Я згрішив гордістю, зарозумілістю,пихатістю, себелюбством, честолюбствою, заздрістю,самопідвищенням і дратівливістю. Я згрішив судячи всіх людей живих та вмерлих злими словами та гнівом, пам'ятаючи про зло,ненавистю відплатою злом за зло,звинуваченнями, плітками,сварками,впертістю. Не бажанню підтримувати чи служити моєму ближньому. Насолоджуючись злом бажаючи зла комусь. Захоплюючись злом, знущався,зневажав інших. Я згрішив слуханням мирських пісень,розглядав спокусливі картинки. Я згрішив марно слухаючи, сміючись,згадував про минулі гріхи,читанням невідповідних книг. Спокушанням інших,підлістю,нахабством,духом світу,мирськими звичками,що суперечать правосланій вірі. Я згрішив духовними та тілесними почуттями, нечистотою душі та тіла. Захоплюючись нечистивими та пристрасними думками і хтивими помислами, побудженням до жінок та молоді. Я згрішив до комфортолюбства, відволіканням розума та закам'янілістю серця,уникаючи доброї справи. Я згрішив неуважністю до духовних порад, неуважність до читання святого писання. Я згрішив любов'ю до вигоди, користолюбством,неправидністюгрошолюбством,розкраданням, крадіжкою,скупістю,зайнятістю різними речами та людьми, знущаючись і не слухаючись духовних отців, сперечаючись, ображаючись на них і не визнаючи перед ними гріхів, через забудькуватість та фальшивим соромом. Я згрішив будучи не щадним, зневажаючи,засуджуючи покірливих і лагідних. Ходив рідко до церкви з відсутністю страху Божого, молився з холодним серцем, неуважним, не ревним та відсутністю підготовки. І звертаючи увагу на єрисі та секстанські вчення. Я згрішив лінощами,слабкістю до комфорту,любов'ю до тілесного спокою. Пристрасним збудженням,безсоромними рухами тіла. Я згрішив проводячи час у порожніх і марних заняттях, марних розмовах, жартах,сміху та інших безсоромних гріхах.Нетерплячістю Прегніченістю духа,втративши віру у спасіння та порятунок. Не маючи надію на милість Бога. Нечуттям,нахабністю та відсутність сорому. Я згрішив наклепом на ближніх, гнівом,образами, ненавистю, роздратованістю та ворожнечою. Бачачи гріхи інших забуваючи про власні. Підслуховуючи чужі розмови. Я згрішив холодом і відсутністю почуттів у сповідді,звинувачуючи своїх ближніх і не засуджуючи себе. Я згрішив проти життєдайність святих Христових таїнств прийшов до без належної підготовки без благовоління і страху Божого. Я згрішив словом, ділом, думками,всіма своїми почуттями, дотиком,слухом,зором,смаком навмисно і не бажаючи свідомо і несвідомо. І не можливо порахувати безліч моїх гріхів та я щиро в всіх них розкаююсь і в майбутньому з Божою допомогою я постараюсь виправитись. Амінь.
  • @Natalia_00000
    Дуже корисна допомога для приготування до сповіді.
  • Дуже вчасно якраз коли думаєш,що сказати ,як висловитися на сповіді коли вважаєш ,що немає гріхів,дякую отче,спаси нас Господи🙏🙏🙏
  • @user-cd8sl6hf9p
    Дуже корисно читати Євангелію (Дії апостолів, їх послання) і під час читання виписувати свої гріхи. Буде супер підготовка до сповіді.
  • @user-rl8uf4lk5l
    Благодарю Отче. СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ !.ДАЙ ВАМ ОТЧЕ ТЕРПЕНИЯ,, а нам смирения. !
  • Дякую вам ,дуже допомогли мені.Готуюсь до сповіді
  • @N_D80
    Відсутній текс сповіді для копіювання. Буду вдячна за текст сповіді 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
  • @oksankysli8308
    Отче дуже потужно . Коли ціле життя не сповідає я і тут Господь торкається серця і починається шлях до Господа і за Господом. Тоді приходячи до покаяння не всі гріхи памятабттся за все життя. А в цьому прикладі сповіді що Ви отче подали тут все є. І зразу все згадуєиються. Де можна придбати такий приклад сповіді? Дякую отче Стипан за те що завжди ставите акцент на покаянні це дуже важливо для спасіння і вічного життя
  • Дякую вам отче!!! Ви дуже допомогли!!! Раніше це дійсно було складно для мене. Тепер все інакше.
  • Амінь 🙏 Каюся!Пробач мені Господи Ісусе Христе!Слава Іісусу Христу Алілуя...🙌